Boka
 
G5 massage, vibrationsmassage

G5 Massage investera i din hälsa och förebygg skador

Massage med G5 passar bra för personal och yrkesarbetande som har enformiga, ansträngande och/eller belastande kroppsställningar i sitt arbete. Massage med G5 förebygger arbetsskador spänningar och smärtor samt förhindrar besvär.

Uppvärmning och avslappning

Infraröd värmebehandling är en effektiv och djupgående metod för att åtgärda stelhet i muskler och leder eller smärta. Ljuset tränger djupt ner i vävnader och värmer
kroppen inifrån. Det ger en förhöjd energinivå och stimulerar kroppens egna läkningsprocesser. Uppvärmning med infrarödvärme är behaglig, avslappnande och en verksam inledning på en G5 massage.

G5 massage – djupverkande vibrationer

Vi erbjuder friskvårdsmassage med specialutvecklade G5 vibrationsfrekvens. G5 ger en unik djupverkande vibrationsmassage av bl.a. muskulaturen i rygg och nacke. Behandlingen inleds med kort uppvärmning av musklerna med hjälp av infravärme. Därpå följer massage med olika applikationer som använder optimala frekvenser, för att få maximal avslappning av de berörda musklerna.

Anpassning efter dina behov

Nacke, skuldror och rygg är områden som oftast drabbas av ensidigt arbete och orsakar smärtor. Vi anpassar massage efter dina behov och du bestämmer var och hur djupgående behandlingen ska vara. Massagen avslutas med varma handdukar och liniment. Vi rekommenderar 6 behandlingar och gärna att man lägger 2-3 behandlingar tätt för att uppnå resultat.

Boka och läs mer om G5 Massage här.

Friskvårdsmassage för företag intresseanmälan görs till Kelai Hjort per mail: kelai@skinwellnessofsweden.com

Följ oss på social medier

Instagram

© 2019 Skin Wellness of Sweden