Boka
 
Ipeel Image Skincare

Ipeel från Image Skincare bygger upp och stärker huden, minskar ålderstecken, pigment och acne

Idag har man goda kunskaper om hur kemisk peel bör användas och deras efter. Kemisk peeling är ett samlingsnamn för olika behandlingar där aktiva ämnen läggs på huden för hudföryngring och hudförbättring.

Mild kemisk peel

Image Skincare Ipeel erbjuder både milda och starka peeler. De milda peelerna grupperas som Lift och används för allmän uppfräschning av huden, djuprengöring, för att få glans och lyster, minska porer och fina linjer och vid mild acne. Läs mer om våra ansiktsbehandlingar här.

Stark kemisk peel

De starka peelerna grupperas som Forte och Perfektion. Dessa passar för mer åldrad eller rynkig hud, för behandling av pigmenteringar och för oljig eller inflammerad acne. De starkaste peelerna har en klart föryngrande och utslätande effekt och kan också minska ärr och acneärr. Läs mer om våra ansiktsbehandlingar här.

Kombinationer med invasiva behandlingar

Vi på Skin Wellenss of Sweden har under många år jobbar med kemisk peel och har en mycket god kunskap och kompetens om hur, när och varför man ska använda dessa substanser. Vi börjar vanligen med milda peeler för att förbereda huden för starkare peeler och invasiva behandlingar. I samband med alla behandlingar görs en konsultation där vi diskuterar vilken typ av kemisk peeling som lämpar sig bäst för just dig, och även vilken typ av avancerad hudvård man bör kombinera med.

Kombinationer med invasiva behandlingar kan t.ex. var Dermapen eller IPL. Varför man kombinerar dessa behandlingar med kemisk peel är för att förbättra resultaten.

Följ oss på social medier

Instagram

© 2019 Skin Wellness of Sweden