Boka
 
IPL behandling acne, efter en behandling

IPL behandling ger fina resultat på acne, rodnad och knotter

IPL behandling acne före bild

IPL behandling acne, efter en behandling

© Skin Wellness of Sweden. Före och efter bilderna är tagna av Skin Wellness of Sweden under ett behandlingsförlopp med IPL.

Resultat efter en IPL behandling på acne

För bäst möjliga resultat vid en IPL behandling på acne är det viktigt att förbereda huden med noga utvalda hudvårdsprodukter och kosttillskott. På bilderna kan man se hur fina resultat man kan uppnå efter bara en IPL behandling. Resultaten kommer att förbättras ytterligare under behandlingsförloppet.

Behandling av acne med IPL bygger på Intense Pulsed Ligh, ett specifikt spektrum av våglängder anpassade för acne. Det som händer i huden under behandlingen är att ljuspulserna absorberas av melanin i talgkörtlar och hemoglobin i blodkärl. Där omvandlas ljuset till värme och orsakar en reducering av antalet acnebakterier, reducering av talgkörtelaktivitet och skrumpning av blodkärl.

Ljuset påverkar även huden på sådant vis att det sker en syresättning i vävnaden och acnebakterierna trivs inte i syrerik miljö. Syresättningen slår där med ut bakteriekolonierna nere i talgkörtlar.

Resultatet blir en reducering av pormaskar, finnar, knottror och rodnad. Man kan behandla ansikte, hals, dekolletage samt övre delen av rygg och armar.

För en behandling med IPL görs alltid en konsultation för att säkerställa goda resultat. Läs mer om våra behandlingar med IPL här.

Vi behandlar med Powerlite® IPL

Med mer än 15 års erfarenhet är Powerlite® ett av de varumärken som funnits längst på den svenska marknaden. Deras kundnöjdhet har gjort dem till marknadsledande inom tekniken IPL (Intensivt Pulsat Ljus) i Sverige och i Japan, som är världens näst största skönhetsmarknad.

Följ oss på social medier

Instagram

© 2019 Skin Wellness of Sweden