Boka
 
Före- och efterbild på läppar vid Dermapen behandling.

Fylliga och röda läppar med Dermapen

Dermapen gör läpparna naturlig fylliga och röda. Detta är ett alternativ till filers och botox så slipper du injicera fjärmade substanser i huden. Passar fint att göra inför en fest eller ett bröllop.

Boka en konsultation med en av våra aukt.hudterapeuter om du vill veta mer om vad vi kan göra för dig och din hud.

Vid en Dermapen kan man slussa in hyaluronsyra i vävnaden, detta fyller ut och stimulera aktivitet i fibroblastcellerna som genast sätter igång att bilda nya elastiska komponenter. Vill man dessutom förstärka effekten kan man även använda sig av sterila viraler bestående av vitaminer och tillväxtfaktorer. Vi jobba alltid med fokus på resultat och vi kommer att guida dig så att du fåt ut max av din Dermapen-behandling.

Ser mer av våra videoklipp och inlägg på Instagram.

 

Synliga resultat vid en Dermapen behandling

Man kan förvänta sig synliga resultat i form av en förbättrad hudstruktur till följd av att hudmatrixen förtätas. Detta påverkar även fina linjer och pigmentfläckar som i vissa fall helt kan försvinna. Det sker en avsevärd förbättring av ärr. Fraktioneringen ger uppstramning, förminskning av poröppningar, reducering av pormaskar och utrensning av milier.
De första synliga resultaten kommer efter 4-6 veckor. Varaktiga resultat kommer att ske efter 4-8 behandlingar. Full effekt uppnås efter 6-12 månader. För att underhålla och skydda resultatet bör man göra 1-2 underhållsbehandlingar per år samt använda egenvårdsprodukter.

Boka en konsultation med en av våra aukt.hudterapeuter om du vill veta mer om vad vi kan göra för dig och din hud. Varmt välkommen till oss.

Följ oss på social medier

Instagram

© 2018 Skin Wellness of Sweden