Boka
 
Chlorella, kosttilskott

Nu kan du hitta ”alg-supergoodies” från Simris hos oss

Vi är så taggade inför vår resa mot #inreskönhet. Vi ska komplettera vårt behandlingsutbud med Detox i form av behandlingar Refit och G5 samt kosttillskott från Simris och New Nordic.

Från Simris har vi de allra finaste och renaste algerna och Omega3. Så säger Simris om sina produkter.

”Simris Alg tillverkar “alg-supergoodies”, naturliga livsmedel från odlade alger. De alger vi odlar är mikroskopiskt små havslevande växter, som är fullkomligt späckade med nyttigheter. Helt naturligt tillverkar algerna vitaminer, essentiella fettsyror och antioxidanter, som är livsviktiga för vår hälsa och vårt välmående. Vi ser det som vår mission ta vara på dessa värdefulla näringsämnen i form av högkvalitativa algprodukter, så att fler människor ska få del av dessa solfyllda gåvor från havet.”

Jag vill gärna berätta lite om Chorella som blev mitt livs första möte med alg som kosttillskott. 😊

#Chlorella är en sötvattensalg. Den innehåller mest klorofyll av alla växter i världen (2-3 %), mer än Spirulina. Chlorella är en av de nyttigaste födoämnen som finns och är idealisk föda för människan. Den har dessutom en starkt avgiftande verkan.

Dess fiberrika yttre cellväggar har förmåga att binda tungmetaller, såsom bly, kvicksilver, kadmium och aluminium, och andra gifter, såsom PCB, och därmed rena kroppen vilket gör att immunsystemet avlastas. Ju renare Chlorella är desto större kapacitet för avgiftning.

Chlorella är mycket välgörande för matsmältningen, den får vänliga bakterier (lactobacillus) att mångfaldiga sig fyra gånger snabbare än vanligt. Dess extremt höga halt av klorofyll gör att kroppsodörer, såsom dålig andedräkt, kan neutraliseras på kort tid.

3-4 gram per dag är en normal första underhållsdos som kommer att öka ditt välbefinnande. Ökar du dosen till 5-7 gram per dag kommer du emellertid att märka en markant förbättring i matsmältning, energinivå och allmänt välbefinnande.

Chlorella innehåller högvärdigt protein med stor upptagningsförmåga. Chlorella höjer energinivån utan att den sänks efter ett par timmar, som med kaffe och andra stimulantia. som dessutom är giftiga och till skada för kroppen.

Följ oss på social medier

Instagram

© 2019 Skin Wellness of Sweden