Boka

Skin Wellness

Med en holistisk syn på hudvård hjälper vi dig till naturlig utstrålning

Vi jobbar med fokus på helhet, våra behandlingar utförs ur ett holistiskt perspektiv. Vi sätter även stor vikt vid personlig service och utför våra behandlingar med största omsorg och noggrannhet. Hos oss är du i trygga händer.

Vi utför;

Trygghet och säkerhet

Hos oss är du i trygga händer – ditt välbefinnande och dina behov kommer alltid i första hand. Alla våra behandlingar utförs av certifierad och auktoriserad personal.

Vi jobbar med beprövade kliniska metoder och följer de rekommendationer som de förbund, organisationer och myndigheter vi är godkända av föreskriver.

Personal

Kelai Hjort

Kelai Hjort

  • Auktoriserade medicinsk fotvårdsspecialist
  • Dermapen™ Authorized
  • Exuviance Authorized Professional
  • Formthotics™ Authorized
  • Kinesiotejp™ Authorized
  • Specialiserad och auktoriserade hudterapeut

Kelai Hjort

Jag är medlem i SHR – Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation. Förutom min utbildning till hudterapeut som togs på CIDESCO Kosmetologskolen i Köpenhamn har jag certifikat som specialiserad hudterapeut. Certifikat för Specialiserad hudterapeut är en fortbildning i dermatologi och genomförs tillsammans med Uppsala och Lunds Universitet.

Jag har specialiserat mig på avancerade behandlingar inom hudvård. Utveckling och utbildning är viktiga prioriteringar för mig och jag är därför noga med fortbildning för att hålla mig ajour med de senaste teknologierna inom den avancerade hudvården.

Jag ser huden som en del av kroppens alla mekanismer. Jag vill att mina kunder ska förstå sin hud, se den som en del av kroppen och inte bara behandla huden som en isolerad kroppsdel. Hudproblem kommer lika ofta inifrån som utifrån och huden visar vad som sker både på insidan och utsidan. Med en holistisk syn på hudvården rekommenderar jag inte bara hudkrämer utan även livsförändringar och kosttillskott.

Följ oss på social medier

Instagram

© 2019 Skin Wellness of Sweden