Boka

Om oss

Vi lyfter din hudvård till en ny nivå

Skin Wellness of Sweden är en hudvårdsklinik och vi finns i Västra Hamnen, Malmö.

Vi jobbar med fokus på resultat, våra behandlingar utförs med de senaste teknologierna och moderna metoder. Vi sätter även stor vikt vid personlig service och utför våra behandlingar med största omsorg och noggrannhet. Hos oss är du i trygga händer.

Logotyp Skin Wellness of Sweden

Vi erbjuder;

Trygghet och säkerhet

Hos oss är du i trygga händer – ditt välbefinnande och dina behov kommer alltid i första hand. Alla våra behandlingar utförs av certifierad och auktoriserad personal.

Vi jobbar med beprövade kliniska metoder och följer de rekommendationer som de förbund, organisationer och myndigheter vi är godkända av föreskriver.

Personal

Kelai Hjort

Kelai Hjort

  • Auktoriserade medicinsk fotvårdsspecialist
  • Dermapen™ Authorized
  • Exuviance Authorized Professional
  • Formthotics™ Authorized
  • Kinesiotejp™ Authorized
  • Specialiserad och auktoriserade hudterapeut

Kelai Hjort

Kelai Hjort är medlem i SHR – Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation och Sveriges Fotterapeuter. Kelai har dessutom certifikat som specialiserad hudterapeut. Certifikat för Specialiserad hudterapeut är en fortbildning i dermatologi och genomförs tillsammans med Uppsala och Lunds Universitet. Hon har specialiserat sig på avancerade behandlingar inom hud- och fotvård. Utveckling och utbildning är viktiga prioriteringar och hon är därför noga med fortbildning för att kunna hålla sig ajour med de senaste teknologierna inom den avancerade hud- och fotvården.

Kelai har tidigare jobbat hos Exuviance men bedriver idag egen verksamhet i Västra Hamnen Malmö, Skin Wellness of Sweden. Verksamheten är resultatet av Kelais engagemang för resultatinriktade behandlingar med fokus på individens individuella behov.

Alena Durmo hudterapeut på Skin Wellness of Sweden

Alena Durmo

  • Auktoriserad hudterapeut
  • Dermapen™ Authorized
  • Exuviance Authorized Professional

Alena Durmo

Alena Durmo är medlem i SHR – Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation. Hon är välutbildad och jobbar med avancerade hudvårdssystem och högteknologisk apparatur. Hon innehar även diplom i avancerad microneedling. Alena kan erbjuda ett hållbart helhetskoncept där resultat kommer i fokus.

”Jag har ett stort intresse för inre och yttre skönhet. Att vara naturligt vacker ser jag som ett mål och jag har själv provat många metoder.
Jag har erfarit att en sund kost och goda hudvårdsrutiner verkligen ger resultat för en vacker hy.
Så med andra ord, med rätt hudvård, rätt kost och tålamod kan alla göra en förändring.

Välkommen till mig, så ska jag hjälpa dig att uppnå dina mål!”

Följ oss på social medier

Instagram

© 2018 Skin Wellness of Sweden