Boka

Kemisk peeling & ampull

Boka behandling

Om kemisk peeling

Kemisk peeling i kombination med ampuller är hudkosmetiska behandlingar som syftar till att accelerera hudförnyelse genom applicering av kemoexfolierande substanser. En kemisk peeling verkar genom eliminering av de yttre hudlagren och verkar på olika djup i huden och i dess lager. Typ av kemisk substans som används är Alpha Hydroxy syror, Beta Hydroxy syror och Trichloroacetic syror.

Tre huvudsakliga syften med användning av kemisk peeling är;

Mål med användning av kemisk peeling

Vi jobbar med mesopeel från mesoestetic©

 Mesopeel från mesoestetic.

Mesopeel från mesoestetic.

mesopeel Glycolic acid

Glykolsyra har en hög penetration genom huden, passar alla hudtyper.

mesopeel Lactic acid

Mjölksyra är en väl tolererad peel som återfuktar huden. Anpassad för känslig, torr, tunn hud utan lyster. Rekommenderas särskilt till halsen och décolletage där huden kan vara extra känslig.

mesopeel Salicylic Acid

Salicylsyra har en kraftfull keratolytisk och sebum reglerande effekt. Passar för fet och aknebenägen och/eller seboroisk hud. Rekommenderas även vid behandling kroppen så som t.ex. överarmar, rygg, knän och armbågar.

mesopeel Mandelic Acid

Mandelsyra är mild och har en progressiv penetration. Passar för tjock, fet, seborroisk hud och/eller med ojämn pigmentering.

mesopeel TCA

Trichloroaceticacid (TCA) är en självneutraliserande peel som har en progressiv penetration. Rekommenderas vid åldrad hud, moderat solskadad hud, ytliga och medeldjupa rynkor, matt hud som saknar lyster, pigmenterade lesioner, ytliga acneärr och comedo acne.

mesopeel Melanostop

Melanostop består av en sammansättning av azelaicacid 20%, resorcinol 10%, phyticacid 6%. Melanostop har en depigmenterande effekt och används vid ojämn pigmentering, hyperpigmentering och solskadad hud. Även lämpad för hyperpigmenterade områden på kroppen.

mesopeel Melanoplus

Melanoplus består av en sammansättning av TCA 20%, kojicacid 4%, ferulicacid 1%, bexaretinylcomplex. Melanoplus är en självneutraliserande, depigmenterande peel för lokal användning. Lämplig för användning i ansikte, hals, décolletage, händer och kropp.

Kliniskt fall, behandling av pigmentering, 3 behandlingar med mesopeel melanoplus.

mesopeel Modified Jessner

Jessner består av en sammansättning av salicylic acid 14%, lactic acid 14%, citric acid 8%. Jessner har ett brett användningsområde så som mörka fläckar, ojämn hudton och åldrad hud. Ideell som förberedande peel innan applikation av mesopeel TCA.

mesopeel Piruvex

Piruvex är en sammansättning av pyruvic acid 40% och lactic acid 10%. Piruvex är en djupverkande peel med påverkan på papillära dermis. Används vid moderat-åldrar till åldrad hud. Lämplig för hud som redan har förberetts med ytliga peels.

 

Sterilla ampuller – koncentrerade aktiva substanser

Ampuller x.prof och c.prof är en omfattande serie av sterila koncentrerade aktiva substanser. Dessa kombineras med kemisk peeling och anpassas efter de individuella dermala behoven.

Ampuller x.prof och c.prof är en omfattande serie av sterila

Ampuller x.prof och c.prof är en omfattande serie av sterila koncentrerade aktiva substanser.

SHR CIDESCO Sveriges Fotterapeuter

© 2018 Skin Wellness of Sweden