Boka

Konsultation

Boka behandling

Vi hjälper dig med val av behandlingar och produkter

Idag kan det vara svårt att veta vilka behandlingar eller produkter man ska välja. Det finns så många avancerade behandlingar och ännu fler produkter. Därför erbjuder vi en professionell konsultation med en av våra auktoriserade hudterapeuter. Tillsammans lägger ni upp en behandlingsplan med avancerade hudvårdsbehandlingar och produkter så att du kan nå dina mål.

OBS – Bokar du konsultation ang. hårborttagning  med IPL Powerlite måste du tänka på att håren syns så att dessa kan bedömas. Vi vill kunna se hårets färg, typ och växttäthet vid konsultationstillfället. Detta för att vi ska kunna genomföra själva konsultationen och för att kunna göra en bedömning om du kan behandlas med IPL Powerlite.

 

Välkommen in på konsultation hos oss på Skin Wellness of Sweden. Vi finns på Västra Varvsgatan 11 b i Malmö Västra Hamnen.

Välkommen in på konsultation hos oss på Skin Wellness of Sweden. Vi finns på Västra Varvsgatan 11 b i Malmö Västra Hamnen.

Konsultationen utförs av auktoriserade hudterapeuter. Du får då hjälper att lägga upp en behandlingsplan där det ingår avancerade behandlingar och produkter för egenvård.

Konsultationen utförs av auktoriserade hudterapeuter. Du får då hjälpen att lägga upp en behandlingsplan där det ingår avancerade behandlingar och produkter för egenvård.

Välkommen att boka en konsultation hos en av våra auktoriserade hudterapeuter.

Följ oss på social medier

Instagram

© 2019 Skin Wellness of Sweden