Boka

Refit huduppstramning

Boka behandling

Refit huduppstramning

Refit erbjuder den senaste teknologin med en kombination av multi polär radiofrekvens (RF) och vacuumpuls samt LED teknik som främjar stimulans av kollagen och cirkulation. Med  behandlingen kan man strama upp hud och rynkor på hela kroppen samt förbättra hur celluliter och fettdepåer framträder.

Radiofrekvensen värmer upp och stimulerar kollagenet i huden. När fibroblasterna värms upp dra de först ihop sig och det sker en sammandragning av huden. Värmeutvecklingen i huden får skadat kollagen att repareras och återhämta sig, samtidigt som det sker en nybildning av nya elastiska fiber. Effekten blir en direkt huduppstramning men också en långsiktig verkan på slapp hud och rynkor. Blodcirkulation och lymfcirkulation påverkas också av vacuumpulsen vilket medför att det sker en snabbare utrensning i vävnaden vilket förbättra hur celluliter och fettdepåer framträder.

Radiofrekvens är en näst in till smärtfri, icke-kirurgisk metod. Behandlingen är väldigt säker och ingen bedövning behövs. Refit rekommenderas till alla hudtyper, alla hudfärger och under alla årstider.

Refit så fungerar radiofrekvens

Så fungerar Refit

Behandlingsområden

Ansikte, hals och dekolletage

Strama upp hud och rynkor, i ansiktet på halsen och dekolletaget. Man kan till fördel kombinera Refit med Dermapen. Detta kommer din hudterapeut att ta upp med dig vid din konsultation. Läs mer om Dermapen här.

refit_ansikte, hals och dekkolltage

 

Armar

Strama upp huden som hänger under armarna.

Refit armar

 

Mage och midja

Strama upp huden på magen och runt midjan.

Refit mage

 

Lår och rumpa

Strama upp huden och förbättra hur celluliter och fettdepåer framträder på låren och rumpan.

Refit lår

Rekommenderad egenvård – Body SPA

I samband med kroppsskulptering rekommenderar vi Body SPA-produkterna från Image Skincare som förbättrar hudens struktur, fasthet och lyster.

Så här gör du steg för steg;

1. Tvätta och skrubba huden med, Exfoliating body scrub.

2. Massera in ett jämt lager av Cell.U.Lift firming body Crème (ej ansikte)

3. Avsluta med att applicera, Rejuvenating body lotion över hela det behandlade området.

Image Skincare Body SPA

Följ oss på social medier

Instagram

© 2019 Skin Wellness of Sweden