Boka
 
Total pure hyaluronic filler

Total pure hyaluronic filler stärker effekten av andra produkter

Total pure hyaluronic filler är ett serum som ger omedelbar återfuktning och som förstärker effekter av efterkommande produkter som appliceras på huden.

Den fungerar som en ”magnet” för fukt och binder sig till efterföljande creme eller serum, vilket ger en mer långvarig återfuktning av huden. Passar till alla hudtyper.

Den innehåller 18% hyaluronsyra med 6 olika storlekar på molekylerna för att både ge en djup återfuktning samt en utfyllande effekt på fina ytliga linjer. Den kan appliceras direkt på väl rengjord hud eller blandas med ett annat serum, creme eller mask.

Innehåller hyaluronsyra av botaniskt ursprung, aprikosolja, vitamin B5 (Pantotensyra) och den kraftfulla antioxidanten vitamin E.

Sagt om B-vitamin (Pantotensyra) ”En studie gjord i Kina som tyder på att höga doser av vitamin B5 bidrar till minskade porer och därmed reducering av akne. Teorin bakom denna säger att den process som reglerar fettsyror inte fungerar tillräckligt bra utan hjälp av pantotensyra. Detta innebär att fettsyrorna därför transporteras ut genom porerna och därmed orsakar akne och pormaskar. Det skulle dock krävas fler dokumentationer för att kunna bevisa att pantotensyra verkligen fungerar. Pantotensyra är ändå ett populärt tillskott bland personer som lider av svår akne och som då ofta upplever att deras besvär lindras vid användning av B-vitamin.”

E-vitamin agerar antioxidant och hjälper till att motverka att fleromättade fettsyror i cellmembranen bryts ned av fria radikaler. E-vitamin finns naturligt i fettrika vegetabilier som avokado, vegetabiliska oljor, nötter och frön.

Följ oss på social medier

Instagram

© 2019 Skin Wellness of Sweden